Warhammer: The First Chapter

Tuliaisia taivaalta, osa 2

… Sankarit jatkoivat matkaa kohti katkenneita puita ja löysivät viimein kraaterin. Kraateri oli halkaisijaltaan noin 15 metriä. Kraaterin ympäriltä puut olivat alkaneet kuihtumaan, kuolemaan ja jopa mutatoitumaan.

Haltijat lähestyivät varoen kraaterin keskustaa, ja löysivät sieltä gromrilia jossa oli kiinni pala outokiveä. Tarkemman tarkastelun jälkeen haltijat huomasivat myös kaksi paria jalanjälkiä ja hakunjälkiä gromrilista. Sankarit päättelivät, että joku olivat käyneet irrottamassa itselleen palan outokiveä.

Dwarn laittoi gromrilin reppuunsa ja outokiven arkkuun, sen jälkeen Aslyk alkoi jäljittämään jalanjälkiä jotka näyttivät johtavan kylälle. Sankarit piilottivat arkun kiven alle ja lähtivät kylälle juttelemaan seriffille, jonka he taivuttelivat auttamaan löytämään varastetun palan.

Seriffin talolta sankarit päättivät tutkia kylässä vierailevaa lääkäriä. He koputtelivat hänen vankkuria, mutta kukaan ei avannut. Aslyk päätti tiirikoida oven auki samalla kun Arthon vartioi selustaa ja Dwarn ja Wolfgang menivät majatalolle.

Lääkäri tosiaan oli majatalolla ja Dwarn ja Wolfgang alkoivat rupattelemaan hänen kanssa. Samaan aikaan Aslyk ja Arthon tutkivat vankkuria, josta löytyi 6 kirjekyyhkyä sekä mielenkiintoinen kirje:

Tervehdys veljeni,
Mielenkiintoista tietoa! Toivotaan, että sitä löytyy! Jos tai kun saat sitä käsiisi, voit tuoda sen synkkäsoiden haltijaraunioille. Puhalla siellä, niin palvelijani Edward löytää sinut ja tulee hakemaan kiven.
- Helmut

Tämän paljastuksen jälkeen sankarit ottivat huoneet majatalosta, koska halusivat yön yli seurata tekeekö lääkäri mitään epäilyttävää. Samalla haltijat saivat tietää lääkärin nimen; Alexander Neumann. Yö meni kuitenkin rauhallisesti ja aamu alkoi sarastamaan…

Comments

Morgod Morgod

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.