Wolfgang Joseph Schweitzer

Maanviljeliän poika, kirurgi.

Description:

STR 4, TOU 3, AGI 4, INT 3, WIL 3, FEL 3

Bio:

Maanviljelijäperheen vanhin poika. Teki nuoruutensa töitä isänsä pelloilla. Lähti 22 vuotiaana isoon kaupunkiin tarkoituksenaan päästä opiskelemaan, jättäen kaksi nuorempaa veljeään auttamaan vanhempiaan maatilan hoidossa.

Kaupungissa pääsi kirurgin oppipojaksi, mutta vuosien kuluessa huomasi, että kirurgi ei ollut kiinnostunut niinkään opettamaan, kuin käyttämään häntä halpana apulaisena. Wolfgang pääsi kuitenkin käyttämään kykyjään, kun demonilaumat hyökkäsivät keisarikuntaan ja haavoittuneita sotilaita ja pakolaisia alkoi virrata kaupunkiin. Myös Schweitzerin veljeksistä keskimmäinen värväytyi taistelemaan ja kaatui taistellessa demoniarmeijaa vastaan.

Sodan jälkeen Wolfgang tutustui sattumalta kaupungissa lomailevaan palkkasotilasjoukon, Mannhaimin Säteilevien Soturien luutnanttiin. Palkkasotilasjoukko oli pestautunut turvaamaan Reiklandin rajoja ryösteleviä örkkiheimoja vastaan. Wolfgang lopen kyllästyneenä oppimestariinsa pestautui lääkintämieheksi Säteileviin, 28 vuotiaana.

Wolfgang menestyi hyvin tehtävissään Säteilevissä Sotureissa ja etenikin pian joukkion lääkintäpäälliköksi. Epäonneksi kuitenkin kaksi örkkiheimoa, Polttopojat ja Veriterät, örkeille epäluonteenomaisesti yhdistivät voimansa, ja tekivät ylläyshyökkäyksen Säteilevien Soturien kimppun ja tappoivat palkkasotilasjoukkion lähes viimeiseen mieheen. Vain muutamia satunnaisia miehiä onnistui pakenemaan verilöylyä, mukaanluettuna Wolfgang.

Wolfgang pakeni erämaan halki yksin, ilman varusteita tai tarvikkeita, haavoittuneena ja epätoivoisena vältellen örkkipartioita, jotka nyt ryöstelivät lähialueita vastustuksitta. Kuin iheemkaupalla lopulta hän pääsi haltioiden ylläpitämälle pakolaisleirille.

Wolfgang Joseph Schweitzer

Warhammer: The First Chapter Morgod Lazzo